Nelly's Café.nl

0031 (0)226 - 751 887 Darten, Voetbal kijken, Chillen & Feesten

U bent hier

Home

Corona

We mogen weer open onder strenge voorwaarden dus hebben wij helaas een aantal EXTRA regels (lees beperkingen) voor onze gasten. Wij vinden het ook vervelend, maar helaas is het virus uiterst besmettelijk en zullen we met elkaar dit moeten bestrijden.

We zijn blij dat we in elk geval iets kunnen gaan omzetten, maar helaas houdt dat wel in dat je bij ons niet meer zomaar meer even kunt binnenlopen om even bij te kletsen zonder een consumptie af te nemen. We hebben er lang over nagedacht en TOCH gekozen om met een consumptiebudget (CB) te gaan werken. Dit consumptiebudget is €5.- per uur. Uitgezonderd de eters tussen 17.00 - 20.00 uur.

We werken uitsluitend op reservering, zowel terras als café. Reserveren kan via 06-5 123 11 93

Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m Donderdag eten in ons Bistro Café vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Daarna gesloten. 

Vrijdag, zaterdag, Zondag eten in ons Bistro Café vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Daarna kun je een drankje komen drinken tot 01.00 uur.

Daarnaast gelden de volgende aanvullende huisregels:

1. Plaats bespreken kan alleen telefonisch of aan de deur

2. Wij verzoeken je bij binnenkomst je handen te ontsmetten. Hoesten en niezen uitsluitend in je elleboog en heb je klachten blijf dan zo wie zo thuis.

3. Een maximum van 30 gasten (exclusief personeel)

4. Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)

5. Houdt je aan de routing die is aangebracht in het café

6. Mensen die zich niet gedragen volgens deze regels of die na een paar alcoholische drankjes “schijt aan Coronagedrag” gaan vertonen zullen direct worden verwijderd en zullen ook geen nieuwe reservering kunnen maken.

7. Afrekenen gaat niet meer per bestelling maar per bonnetje per reservering. Wij noteren alles op naam van de reserveerder en rekenen in 1x alles af. Onderling kun je vervolgens tikkies sturen! 

8. Wij brengen je bestelling aan tafel op een dienblad. Gelieve de drankjes zelf te verdelen en de lege glazen op het blad te zetten zodat wij deze weer mee kunnen nemen.

 

ONDANKS ALLES HOPEN WIJ TOCH WEER OP GEZELLIGHEID IN ONS CAFE!