Nelly's Café.nl

0031 (0)226 - 751 887 Darten, Voetbal kijken, Chillen & Feesten

U bent hier

Home

Feest geven?

Nelly's café is de perfecte locatie voor een informeel, gezellig feest. Denk aan je verjaardag, personeelsfeest of bedrijfsborrel. Nelly's café is sinds 1 september 2014 onderdeel van InterAction Organisatiebureau, handelend onder Horeca-entertainment.nl. 

Live Cooking "Beleving is het toverwoord in de horeca" en dus hebben wij in het café een grote afzuiger laten plaatsen en bakken wij uw hamburgers, saté of shoarma live! Onze kok  staat voor u klaar! Juist dit extra stukje entertainment maakt uw feest speciaal!

Graag komen wij hiervoor in gesprek met u, ook voor evenementcatering zijn wij in de markt.

Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak?  06-51231193 (het vaste nr. zoals hieronder in de foto is niet meer in gebruik.)


Met onze kok en de grote braadpan van 80 cm doorsnede maken wij uw warme hapjes in no-time. Denk aan saté (85 gr.!), Hamburgers en shoarma bijvoorbeeld!

Salades zijn een standaard binnen ons Assortiment. U heeft de keuze uit alle salades die verkrijgbaar zijn, onze kok maakt ze heerlijk voor u op!

Voor deze klant hebben wij ook de bierbanksets, statafel Duits, vuurkorven, tent etc. mogen regelen. natuurlijk doet Nelly's Café dat ook graag voor u!

Een inkijkje in de bedrijfshal welke wij hebben omgebouwd tot een sfeervolle oktoberfestlocatie. Door onze uitgebreide decoratie voorraad is dit voor ons eenvoudig te realiseren!

Bij de koffie of thee regelen wij graag een overheerlijk petit four voor u.