Nelly's Café.nl

0031 (0)226 - 751 887 Darten, Voetbal kijken, Chillen & Feesten

U bent hier

Home

Welkom in Bar Bistro Nelly’s by Marianne

 

 

Klik op de foto voor een vergroting. Scroll verder door je cursortoetsen te gebruiken.

KLIK HIER VOOR ONZE BEZORGWEBSITE. 

Vanaf heden bezorgen wij. Minimale ordergrootte voor bezorgen is €15.- 
U krijgt bij elke bestelling een kleine verrassing.

AFHALEN kan, loop via de spoorsloot naar de schuur, ga niet naar binnen, meld je en we helpen je! 

U kunt bestellingen opgeven tot 19.45 uur op vrijdag, zaterdag en zondag
U kunt op dinsdag-woensdag en donderdag tot 19.15 uur uw bestelling doorgeven.

KLIK HIER VOOR ONZE BEZORGWEBSITE. 

KLIK HIER VOOR DE AANVULLENDE CORONA MAATREGELEN DIE WIJ TREFFEN / VRAGEN VAN ONZE BEZOEKERS

Bar Bistro Nelly's by Marianne.

Ineens een Bar Bistro? Nou neehoor, dit zat al heel lang in het hoofd, maar door tijdgebrek gewoonweg niet uitgevoerd. In deze tijd waarin het uiterste wordt gevraagd van ondernemers om te blijven voortbestaan hebben we dit idee opgepakt en zijn we begonnen met de Bistro. Omdat Marianne de drijvende kracht is in de keuken is het By Marianne geworden!

Wat zijn onze verdere plannen? Allereerst gaan we kijken hoe dit aanslaat, mocht het voldoende aanslaan dan zullen we begin volgend jaar van het voormalige rookhok een OPEN keuken gaan maken, de achterbar zal er worden uitgehaald om nog wat extra tafeltjes kwijt te kunnen, de DJ Booth zal bestickerd worden met een oude foto van Nelly's café uit de 20'er jaren toen het nog Victoria's Koffiehuis heette. De tafeltjes die wij nu aangeschaft hebben zien er leuk uit maar zijn niet van de aller stevigste kwaliteit en ondergetekende zal zelf aparte rivertables gaan maken in plaats van deze tafeltjes. De inrichting zal meer worden aangekleed zodat de bistrolook nog beter naar voren zal komen en we zullen de vloer in een andere kleur gaan verven. De toiletgroepen zullen opgeknapt worden. Daarnaast zullen wij het voorterras gaan aanpakken en zullen we ook het achterterras een enorme upgrade gaan geven zodat ook daar heerlijk gezeten kan worden. Dit vergt allemaal heel veel tijd en geld, daarom kijken we nu aan hoe het gaat. Ondergetekende heeft genoeg ideeën en ook onze vaste gasten denken goed mee. Uiteraard blijven de gezellige avonden op vrijdag, zaterdag en zondag want we zetten na het diner de tafels en stoelen weg en Bar Nelly's is weer terug!!! 

Wil je komen eten? Nelly's Bar Bistro is geen Restaurant maar zeker ook geen Snackbar! We zitten er lekker tussenin, oftewel; lekker uit eten, voor een aangename prijs in een ontspannen sfeer!

Op dinsdag, woensdag en donderdag uitsluitend op reservering, Op vrijdag, zaterdag en zondag graag op reservering, maar kun je, indien er plaats is ook nog aan de deur reserveren.

We hopen een ieder snel te zien in onze Bar Bistro; kinderen zijn ook welkom!

Met smakelijke groet, 

Ronald, Marianne en team!

Reserveren? 06-5 123 11 93